Lämpömittari

Kävijöitä: 1220

Idean ydin

Idea omasta lämpömittarista oli kytenyt jo pidemmän aikaa, koska omaan lämpömittarista voisi tehdä omia sovellutuksia helposti ja nopeasti. Mittarin rakentelua helpotti se, että olin jo aikaisemmin kehitellyt laskurin. Tästä oli helppo toteuttaa myös lämpömittari pienin muutoksin.

Vastuu vapautusilmoitus

Jos kiinnostaa, niin vasemmasta reunasta löytyy linkkejä miten idea on toteutettu. Ja mitä sivuilta löytyykään, niin saa soveltaa kokeilla jne.

Mutta kokonaan omalla vastuulla!

Toisin sanoen käytä kokeiluissa paristoja tai valmiita kaupasta saatavia pienjännite muuntajia, joissa on sulakkeet oikosulun varalta. Itse en jätä kytkentöjä jännitteellisiksi ilman valvontaa kun lopettaa kokeilut tulipalovaaran takia. Myös silmien suojaaminen voi olla hyvä idea, koska joskus voi väärinpäin kytketty elektrolyyttikondensaattori räjähtää silmille. Toisin sanoen tervettä järkeä käyttämällä selviää vaurioitta. Ja jos ei osaa niin kannattaa jättää tekemättä.

En ole myöskään selostanut kaikkia seikkoja miten tämäkin projekti on toteutettu, joten jos tämän projektin aikoo itse toteuttaa täytyy käyttää omaa mielikuvitusta saadakseen homman toimiin.